Miskolc Érted Fejlődik: Javították a szegregátumokban élők lakhatási körülményeit

Megosztás

Rengeteg fejlesztés valósult meg a Miskolci Érted Fejlődik program keretében. Az óvoda és orvosi rendelők felújításától kezdve, a történelmi Avas fejlesztésén át, egészen a szegregátumok lakhatási körülményeinek javításáig.

A város több szegregátumában is javították és fejlesztették az önkormányzati bérlakások minőségét.

A projekt keretében a 8-as szegregátum területén található Vasgyár u. 15. szám alatt 2 db önkormányzati szociális bérlakás felújítása valósult meg. A felújítási munkák az előzetes felmérések alapján történtek meg, és a leginkább szükségesnek ítélt felújítási, korszerűsítési munkákat foglalt magában- a nevezett lakásokban elsősorban nyílászárók cseréjére, új ajtók és ablakok gyártására és beépítésére, valamint eszköz beszerzésére került sor.

A projekt keretében a 14-es szegregátum területén található Békeszálló telepen (Békeszálló 17. szám alatt 6 lakás, Békeszálló 18. szám alatt 8 lakás, Békeszálló 20. szám alatt 8 lakás) 22 db önkormányzati szociális bérlakás felújítása valósult meg, melyből 21 lakás félkomfortos, egy pedig szükséglakás. A felújítási munkák az előzetes felmérések alapján történtek meg, és a leginkább szükségesnek ítélt felújítási, korszerűsítési munkákat foglalt magában- a nevezett lakásokban tetőcserére, előtető javítására, héjazatcserére, nyílászárók cseréjére, valamint eszközök beszerzésére került sor (kályhák).

A projekt keretében a 18-as szegregátum területén található Hatvanötösök útja 19. szám alatt 3 db önkormányzati szociális bérlakás felújítása valósult meg.. A felújítási munkák az előzetes felmérések alapján történtek meg, és a leginkább szükségesnek ítélt felújítási, korszerűsítési munkákat foglalt magában- a nevezett lakások vonatkozásában külső hőszigetelésre és homlokzati vakolására, nyílászárók cseréjére, valamint eszközök beszerzésére került sor. 

A projekt keretében a 19-es szegregátum területén található József Attila utcában összesen 13 db önkormányzati szociális bérlakás felújítása valósult meg. (József A. u. 11, 13. 17.)  A felújítási munkák az előzetes felmérések alapján történtek meg, és a leginkább szükségesnek ítélt felújítási, korszerűsítési munkákat foglalt magában- a nevezett lakások vonatkozásában homlokzat felújításra, tetőjavításra, nyílászárók cseréjére, járólapok cseréjére, lakások tisztasági festésére, valamint eszközök beszerzésére került sor. 

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek